bedrijfstuinen en vakantieparken - Groot groenvoorziening

Zoeken
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

bedrijfstuinen en vakantieparken

 

Groot Groenvoorziening kan voor u het complete tuinonderhoud van uw bedrijfstuin, vakantiepark of instelling uit handen nemen, een goed onderhouden terrein geeft immers een verzorgde en professionele indruk op uw klanten. Dit onderhoud kan bestaan uit 1 keer per jaar snoeiwerk verrichten tot elke week gazon maaien, onkruidvrij houden of zwerfafval opruimen. Hiervoor bieden wij u een passend onderhoudscontract aan geheel naar uw wensen en behoeften. In een vrijblijvend gesprek bespreken wij graag uw wensen voor het onderhoud van uw bedrijfstuin vakantiepark of instelling.Aanleg en renovatie van bedrijfstuinen en instelingen.

Tevens leggen wij nieuwe bedrijfstuinen aan en en kunnen wij bestaande bedrijfstuinen geheel of gedeeltelijk renoveren. Hiervoor maken wij graag een vrijblijvende afspraak met u om de wensen en mogelijkheden, voor uw nieuwe bedrijfstuin te bespreken. Na dit vrijblijvende gesprek maken wij voor u een passende offerte, voor de aanleg of renovatie van uw bedrijstuin.


Vakantieparken, bungalowparken

Bent u eigenaar van een vakantiepark en denk u erover om het onderhoud van uw terrein uit te besteden?
Dan kan Groot Groenvoorziening u van dienst zijn. Wij kunnnen voor u het gehele onderhoud van uw vakantiepark uit handen nemen.
Dit kan bestaan uit een keer in het jaar groot onderhoud plegen tot elke week gras maaien zwerfvuil ruimen prullenbakken legen, tot aan het facilitaire gedeelte.
Hierbij kunt u denken aan schoonmaakwerk, kleine reparaties aan vakantiehuisjes, buitenmeubilair, verzakte tegels en dakgoten leeghalen.
Graag komen wij met u in contact en maken een vrijblijvende afspraak. Na bezichtiging stellen wij een offerte en onderhoudsplan op voor de werkzaaheden die u wilt uitbesteden.  

Ja ik heb interesse neem contact met mij op! 
 
 
 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu